Hyundai KONA būs Dienvidkorejas zīmola ceturtais SUV Eiropā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hyundai

Hyundai ir apņēmušies līdz 2021.gadam kļūt par vadošo Āzijas zīmolu Eiropā un uzskata, ka svarīgs pavērsiena punkts mērķa sasniegšanā būs mazā krosovera KONA izlaišana.

Hyundai KONA oficiālā prezentācija notiks tuvāko mēnešu laikā, taču konkrētu datumu ražotājs pagaidām nemin. Tā vietā Hyundai saka, ka ar mazās klases modeli KONA turpina slīpēt savu dizaina identitāti, kuras seja šajā gadījumā ir pakāpenisks radiatora režģis un no galvenajiem LED lukturiem atdalītas LED dienas gaitas lampas.

Šis risinājums, kādu jau izsenis pazīstam no ārkārtīgi populārā mazās klases krosovera Nissan Juke, radot pārliecinošāku, progresīvāku izskatu un asākas kontūras. Aizmugures noformējums ir stilistiski līdzīgs, tādēļ apvienojumā ar plato stāju auto, spītējot pieticīgajiem izmēriem, iegūstot pamatīga, agresīva braucamā izskatu.

Lai vai kā, KONA būs tipisks mazās klases krosovers ar paaugstinātu klīrensu un sēdpozīciju, turklāt būs pieejams arī ar 4x4 piedziņas sistēmu.

Virzoties uz mērķi kļūt par vadošo Āzijas ražotāju Eiropā, Hyundai plāno līdz 2021.gadam izlaist 30 jaunus modeļus un to modifikācijas. Tai skaitā arī SUV segmentā, kur kopš pirmās paaudzes Santa Fe uzņēmums kopumā pārdevis 1,4 miljonus auto.

Hyundai KONA būs ceturtais modelis zīmola SUV piedāvājumā.

Modeļa oficiālā prezentācija notiks 2017.gada vasarā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu