BMW jau nākamgad izlaidīs 8.sēriju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

BMW grupa paziņojusi, ka jau 2018.gadā tās klāstā atgriezīsies 8.sērijas kupejas, kas ieskandinās stratēģiskas pārmaiņas un lielāku koncentrēšanos uz sportiskiem automobiļiem, kas dod lielāku peļņu, nevis kompaktklases auto. Par to ziņo Automotive News Europe.

«8.sērijas kupeja debitēs nākamgad,»

ceturtdien ikgadējās akcionāru sanāksmes laikā paziņoja BMW izpilddirektors Haralds Krīgers (Harald Krueger).

«Mēs atsvaidzinām visu savu produktu portfolio un spēcinām veiktspējas pusi. Mūsu stratēģija koncentrēsies uz luksusa segmentu, kur ir plašas iespējas nopelnīt,» sacīja Krīgers.

BMW plānos ietilpst «ievērojama» ieņēmumu palielināšana tieši luksusa segmentā līdz 2020.gadam, paudis Krīgers.

8.sērijas kupeja ir konstruēta, par bāzi ņemot 7.sērijas BMW. Jaunais modelis, par kura iznākšanu neoficiāla informācija publiskajā telpā cirkulē jau sen, aizpildīs produkcijas nišu starp BMW lielāko sedanu un Rolls-Royce kupeju Wraith, kuras bāze arī ir 7.sērija. Atbilstoši kompānijas pārstāvju teiktajam

8.sērijas kupeja ietilps segmentā, kur mašīnu cena ir 150 tūkstoši eiro un vairāk.

8.sērijas kupejas debija notiks 2018.gada nogalē, savukārt atbilstošais kabriolets (arī tāds ir Rolls-Royce, un to sauc Dawn) sekos vēl pēc gada.

Tāpat šobrīd notiekot diskusijas par to, vai vajadzētu izstrādāt un ražot arī modeli M8, savukārt par modeli ar 12 cilindru motoru viss esot skaidrs - tāds būs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu