Kā varētu izskatīties BMW 8.sērijas kupeja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Pirms neilga laika BMW apstiprināja, ka plāno vairāk laika un resursu veltīt sportisku un samērā dārgu auto izstrādei, nevis kompaktklasei, tādēļ jau nākamgad debitēs atdzimusī 8.sērija.

8.sērijas automobiļiem būs vairākas versijas, taču pirmais uz 7.sērijas sedana bāzes taps auto ar kupejas virsbūvi. Skaidrs, ka BMW dizaineriem pašiem ir zināms, kā auto apmēram izskatīsies, taču publiskajā telpā līdz ar paziņojumu tika palaista viena vienīga dizaina skice, kurā redzama stipri izstiepta jumta līnija, proporcionāli garš astes gals un uzsvars uz aizmugurējiem spārniem, kas acīmredzot būs vizuāli izteiksmīgi un palīdzēs demonstrēt mašīnas spēku un sportiskumu.

Parastam ierindas pilsonim, pat ja viņš varētu sagrabināt 150 000 eiro, kas būs aptuvenā 8.sērijas kupejas sākuma cena, šāda skice sniedz visai vāju priekšstatu par to, kā izskatīsies gala produkts. Cilvēkam, kurš kaut ko sajēdz no dizaina un prot labi darboties fotošopā, turpretī pietiek pat ar šādu zīmējumu, lai radītu savu versiju par automašīnas izskatu.

Viens šāds dizainers ir Jans Peiserts, kurš, veltot pietiekami daudz laika, ir digitāli uzzīmējis visnotaļ reālistisku 8.sērijas kupeju. Cik ļoti gribētos šādu auto redzēt uz ielas, vērtējiet paši. Peiserta darba process katrā ziņā ir vērojams zemāk pievienotajā time-lapse video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu