Kona no Hyundai: īsts SUV ar progresīvu raksturu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Pirms jaunākā Hyundai SUV modeļa Kona oficiālās atklāšanas Hyundai Motor ir nācis klajā ar video, kas atklāj jaunā modeļa dizaina detaļas.

Kona turpina jauno Hyundai identitāti, piedāvājot progresivitāti dizainā un tehnoloģijās, tādējādi radot unikālu piedāvājumu mazo SUV segmentā.

Pilnīgi jaunās Kona siluets akcentē apjomīgo un agresīvo virsbūves stilu, kā arī izceļ savstarpējo spēli starp gludajām un asajām formām. Modeļa spēcīgo izskatu papildina pārliecinošā izpildījumā veidotie priekšējie lukturi. Kona neiztiek arī bez kaskādes tipa režģa, kas akcentē jauno Hyundai zīmola seju.

Papildus progresīvajam dizainam jaunais modelis piedāvā arī inovatīvās tehnoloģijas, padarot premium segmenta funkcijas pieejamas mazākas klases automobilī ērtākai un drošākai braukšanas pieredzei. Kā sola Hyundai, viena no tādām ir projekcijas displejs autovadītāja acu augstumā, kas atspoguļo viņam būtiskāko braukšanas informāciju.

Jāteic gan, ka tas nav projekcijas displejs, kādu piedāvā tādi premium segmenta ražotāji kā Audi un BMW, bet gan no paneļa izbīdāms stikliņš, uz kura tiek atainots braukšanas ātrums, brīdinājuma signāli, navigācijas informācija u.c.

Sīkāka informācija par jauno Hyundai Kona tiks izplatīta tuvākajā laikā, bet modeļa oficiālā prezentācija paredzēta šā gada vasarā.

Būtiski piebilst, ka Kona ir svarīgs stūrakmens Hyundai Motor uzstādītajos mērķos: kļūt par vadošo Āzijas automobiļu zīmolu Eiropā līdz 2021. gadam.

Foto: Ekrānšāviņš no video
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu