«Kia» iepazīstina ar krosoveru «Stonic»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kia

«Stonic» - tā tiks nosaukts Kia jaunais B-segmenta krosovers. Vizuāli izteiksmīgā un pārliecinoši kompaktā krosovera dizainā jūtamas eiropeiskas vēsmas, kamēr tā forma un funkcionalitāte guvusi iedvesmu no Kia SUV priekštečiem.

Nosaukums Stonic radies, apvienojot divus angļu valodas vārdus Speedy un Tonic, pirmais no tiem simbolizē ātrumu, bet otrais apzīmē pirmo un pēdējo noti mūzikas skalā. Tādējādi Stonic apliecina, ka transportlīdzeklis ir gan veikls, gan piedāvā ko jaunu un svaigu kompakto SUV segmentā.

Foto: Kia

Plūstošā jumta līnija un unikāli izstrādāts jumta bagāžnieks transportlīdzeklim piešķir sportisku izskatu. Unikālās aizmugures lukturu grafikas pastiprina Stonic modeļa jauno un futūristisko izskatu.

Automašīnā apvienotas asas, horizontālas līnijas un maigi izliektas virsmas, radot kompaktas dimensijas un zemu novietotu smaguma centru.

Foto: Kia

Eiropeiska dizaina veidotajā salonā atbalsojas arī transportlīdzekļa virsbūves stils – taisnas līnijas, gluda virsma, ģeometriskas dizaina formas. Stonic modeļa interjera centrā ir tehnoloģijas un ergonomika. Pārdomāts izkārtojums palielina vietu visiem pasažieriem un «peldošais» skārienjutīgais HMI (Human-machine interface) ekrāns nemanāmi saplūst ar iespēju savienot viedtālruni ar daudzām no automašīnas funkcijām.

Stonic modelis nonāks pārdošanā šī gada otrajā pusē, un gan vizuāli, gan veiktspējas ziņā būs vispielāgojamākais Kia modelis līdz šim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu