Audi A8 debitē filmā «Zirnekļcilvēks: Atgriešanās mājās»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms oficiālās Audi A8 pasaules pirmizrādes 11. jūlijā Barselonā, Spānijā, Audi Summit ietvaros jaunais modelis debitēs uz lielā ekrāna jaunajā Marvel filmā «Zirnekļcilvēks: Atgriešanās mājās», kas būs skatāma kinoteātros visā pasaulē, sākot no jūlija. Tieši kino entuziastiem pirmajiem būs unikāla iespēja ieraudzīt grezno Audi A8 sedanu filmas pirmizrādē 28. jūnijā, Losandželosā.

Marvel kases grāvējā Toma Holanda atveidotais Pīters Pārkers pārvietojas ar jauno Audi A8 L, ar Laimīgo Hoganu (atveido Džons Favro) pie stūres. Filmas ainā var redzēt jaunā sedana priekšpuses un sānu dizainu. Skatītājiem būs iespēja iepazīt arī jaunākās inovācijas, tostarp automatizēto braukšanu satiksmes sastrēgumos: braukšanas laikā šoferis noņem rokas no stūres, bet stūre kā pēc burvja mājiena turpina griezties pati. Ieslēdzot Audi mākslīgā intelekta satiksmes sastrēgumu pilotu, Audi A8 pārņem braukšanu savās pārziņā.

Bez Audi A8 filmā «Zirnekļcilvēks: Atgriešanās mājās» būs redzami vēl divi Audi modeļi - Tonijs Stārks izvēlas stilīgo Audi R8 V10 Spyder*, bet pats Pīters Pārkers brauc ar Audi TTS Roadster*.

Par filmu «Zirnekļcilvēks: Atgriešanās mājās»:

Jaunais Pīters Pārkers/Zirnekļcilvēks (atveido Toms Holands) pēc sensacionālās debijas filmā «Kapteinis Amerika: Pilsoņu karš» sāk iepazīt savu jaunatklāto supervaroņa identitāti. Pēc aizraujošajiem piedzīvojumiem kopā ar Atriebējiem Pīters atgriežas mājās pie tantes Mejas (atveido Marisa Tomei) ciešā sava jaunā aizbildņa Tonija Stārka (Atveido Roberts Daunijs juniors) uzraudzībā. Pīters cenšas atgriezties normālā dzīvē, bet viņam nedod mieru vēlme pierādīt, ka viņš ir kas vairāk nekā vienkārši vietējais lāga Zirnekļcilvēks. Taču, kad uzrodas jaunais ļaundaris Plēsoņa, viss, kas Pīteram ir bijis svarīgs, kļūst apdraudēts. Filmas režisors Džons Vats. Producenti - Kevins Feidžs un Emija Paskāla. Scenāristi - Džonatans Goldšteins, Džons Frensiss Deilijs, Džons Vats, Kristofers Fords, Kriss Makenna un Ēriks Sommerss; sižeta autori - Džonatans Goldšteins, Džons Frensiss Deilijs; pēc Stena Lī un Stīva Ditko Marvel komiksa motīviem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu