Elektroauto Audi e-tron Sportback ražošana tiks sākta 2019. gadā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Audi paplašina modeļu klāstu ar otro pilnībā elektrisko auto – Audi e-tron Sportback, kura ražošana tiks sākta 2019. gadā Briselē, Beļģijā. Pirmais elektriskais Audi - e-tron SUV - no ražošanas līnijas sāks ripot jau 2018. gadā.

Papildus Audi e-tron ražotājs esošajā ražošanas tīklā iekļaus otru, pilnīgi jaunu elektroauto – Audi e-tron Sportback, tādā veidā uzlabojot savu konkurētspēju šajā nozīmīgajā nākotnes segmentā.

«Pieņemot lēmumu par Audi e-tron Sportback ražošanu, mēs apliecinām, ka Audi nopietni izturas pret elektrisko mobilitāti. Otrais ar akumulatoriem darbināmais elektriskais modelis sniegs iespēju optimāli izmantot mūsu Briseles rūpnīcas ražošanas jaudu,» uzsver Audi AG valdes loceklis, ražošanas un loģistikas pārstāvis Huberts Valtls.

Jaunā elektroautomobiļa pamatā ir Audi e-tron Sportback eksperimentālā dizaina konceptautomobilis, kas tika prezentēts 2017. gada Šanhajas autoizstādē. Šis daudzpusīgais konceptauto ir četrdurvju Gran Turismo tipa auto ar 320 kilovatu (435 ZS) motoru. Kupejas dizainā ir apvienoti Audi elementi ar unikālām, jaunām detaļām. Elektriskās piedziņas tehnoloģijas un aprīkojums ir pielāgots automobiļa arhitektūrai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu