Jaunais Nissan LEAF pamazām iegūst aprises

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nissan

Elektriskais dižpārdoklis Nissan LEAF, kam dzīvnieku pasaulē līdziniekus varētu meklēt vardīšu vidū, kompānijas dizaina nodaļā nu šķiet ir kārtīgi sabučots un kļuvis par futūristiska izskata hečbeku.

Ārējo veidolu gan nosaka ne tikai nepieciešamība izskatīties moderni un kaut nedaudz līdzināties jaunākās paaudzes Nissan automobiļiem, bet arī aerodinamiski apsvērumi. Jo mazāka aerodinamiskā pretestība un labāka stabilitāte uz ceļa ļauj automobilim nobraukt lielāku attālumu pirms atkārtotas nepieciešamības meklēt štepseli.

Tādēļ nākamās paaudzes Nissan LEAF būs zemāks, kas nodrošinās mazāku pretestību un labāku stabilitāti uz ceļa, braucot lielākā ātrumā. Citas jaunā LEAF aerodinamiskā dizaina iezīmes uzlabos automobiļa stabilitāti spēcīga sānu vēja laikā. Nissan norāda, ka LEAF jauno formu inženieri radījuši, iedvesmojoties no lidmašīnas spārniem.

Par jauno LEAF detaļās nekas vairs nav zināms, bet var piebilst, ka oriģinālais LEAF savulaik kļuva par elektromobilitātes pionieri un šobrīd pa ceļiem visa pasaulē brauc jau vairāk nekā 277 000 Nissan LEAF.*

*Balstoties uz kopējiem pārdošanas datiem no 2010. gada decembra līdz 2017. gada jūnijam

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu