BMW daļēji parāda jauno M5

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Karstākajiem BMW faniem pats karstākais no līdz šim radītajiem 5.sērijas automobiļiem vairs ilgi nav jāgaida.

Jau 21. augustā bavārieši plāno prezentēt visu laiku karstāko 5.sērijas modeli - jauno M5, kam pirmo reizi būs pieejama arī pilnpiedziņa. Tā šim auto ir nepieciešama, jo Mercedes-AMG E 63 tāda tagad ir.

Par M5 BMW sāka vēstīt jau pirms kāda laika, kad globālajā tīmeklī nonāca uzvedinoši video ar maskētiem prototipiem sacīkšu trasē. Tagad kamuflāžas plēves pamazām tiek novilktas un jaunais modelis vismaz daļēji atklāj savu seju.

Par tehniku gan informācijas nav, taču tādi autoritatīvi izdevumi kā britu Autocar zina rakstīt, ka automobilis būs apgādāts ar jau pazīstamo 4,4 litru V8 twin-turbo motoru, kurš tagad attīstīs nevis 560, bet vairāk nekā 600 zirgspēkus. Varbūt pat 615 ZS. Bet griezes moments ievērojami pārsniegs pašreizējos 700 Nm.

Kombinācijā ar pilnpiedziņu un divsajūgu pārnesumkārbu jaunais M5 spēs 100 km/h sasniegt 3,5 sekundēs, tiesa, dažviet pat ir manīts skaitlis 3,3.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu