Lūk, BMW Z4

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Automobiļu izstādē Pebble Beach Concours d’Elegance Losandželosā, kas vienlaikus ir arī konkurss dalībnieku starpā, BMW prezentēja rodstera Z4 konceptuālo versiju. Lielā mērā tā parāda, kā izskatīsies sērijveida auto, kurš jau nākamgad nonāks pārdošanā.

«BMW Concept Z4 demonstrē mūsu automobiļu jauno stilistiku no visiem skatpunktiem un it visās detaļās,» prezentācijas gaitā paziņoja BMW grupas galvenais dizainers Adrians van Hoidonks.

Viņa vārdiem sakot, gandrīz identiski izskatīsies arī sērijveida Z4, kad nākamgad nonāks ražošanā.

Kā ziņots, jaunais Z4 tiek izstrādāts kopā ar Toyota, kuras sērijveida mašīna valkās Supra vārdu. Z4 spēka agregātus un elektroniku gatavos BMW, savukārt virkne šasijas komponenšu un piekares, un bremžu sistēmas detaļu būs tādas pašas kā Toyota, raksta Motor.ru.

Gan BMW, gan Toyota uz Magna Steyr konveijera Grācā, Austrijā nonāks 2018.gadā. Plānots, ka abus modeļus izlaidīs 60 tūkstošos eksemplāru

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu