Gandrīz seši metri tīra luksusa

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pērn Peblbīčā, Kalifornijas štatā Mercedes-Maybach prezentēja jahtai pielīdzināmu, ļoti iespaidīgu kupeju. Šogad vācieši ir pacentušies atkal un Amerikā nogādāts analogs kabriolets Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet.

Milzīgo kabrioletu vislabāk raksturo daži skaitļi. Tas ir 5,7 metrus garš, stāv uz 24 collu riteņiem, ir apgādāts ar 750 zirgspēku elektromotoru un ar vienu uzlādes reizi spēj veikt 500 kilometrus. Tomēr par jaunu šo auto dēvēt nevar. Ja neskaita salokāmo auduma jumtu, kurā ieausti rozā zelta pavedieni, salona noformējumu, koka apdares materiālus, īpašo virsbūves krāsojumu un 24 collu riteņus ar centrālo fiksāciju, kabriolets ir tāds pats kā 2016.gada Vision Mercedes-Maybach 6.

Kā raksta vācu AutoBild, Mercedes-Maybach īpaši lepojas ar milzīgā auto interjeru. Tā apdarē izmantota kristālbalta āda, sēdekļi ir savienoti, instrumentu paneļa ciparnīcas atgādina turbīnas, un ar zilu izgaismojumu dizaineri arī nav skopojušies - tas ir dominējošais tonis gan uz priekšējā paneļa, gan durvju paneļiem, gan arī viduskonsolē, kas vairāk līdzinās kādai futūristiskai ietaisei, piemēram, kompaktam kodolreaktoram.

Tāpat automobiļa noformējumā izmantots daudz hroma un rozā zelta, kas atrodams uz diskiem un salonā, tai skaitā instrumentu paneļa ciparnīcu ietvariem.

Lai arī auto ir 5,7 metrus garš un 2,1 metru plats, šis gigants ir tīrs elektroauto. Tam uzstādīti 4 elektromotori, kas kopā attīsta 750 ZS un dod iespēju šai lielceļu jahtai 100 km/h sasniegt 4 sekundēs. Kabrioleta maksimālais ātrums tikmēr ir 250 km/h.

Ar vienu uzlādes reizi kabriolets spēj veikt 500 kilometrus. Gadījumā, ja baterijas negaidīti iztukšojas, ar ātrās uzlādes funkciju enerģiju 100 kilometru nobraukšanai iespējams atgūt 5 minūšu laikā.

Foto: Mercedes-Benz
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu