Jaunais BMW M5 debitē videospēlē Need For Speed Payback

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Pirmo reizi savā pastāvēšanas vēsturē BMW kādu jaunu automobili prezentējis, izmantojot partnerību ar videospēļu izstrādes kompāniju. Šoreiz tā ir labi zināmā Electronic Arts, kā vēl labāk zināmās Need for Speed sērijas nākamais turpinājums Payback iznāks šā gada rudenī.

Jāteic, ka BMW un Electronic Arts ir ilga sadarbība. Speciāli Bavārijas Motoru rūpnīcas automobiļi virtuālajā vidē iepriekš radīti jau kopš pirmās Need for Speed, kas tika izlaista 1999.gadā. Toreiz tas arī bija M5. Bet bez šā auto tapuši arī M3 2005.gada spēles Most Wanted vajadzībām, M3 GTR 2009.gada Need for Speed Shift, kā arī vairāki M4, M6 un M2.

2017.gada rudenī kārta pienāks jaunākajam BMW M5. Kā norādīja autobūves kompānijas pārstāvji modeļa prezentācijā, tieši video spēļu cienītāji būs pirmie, kuri varēs izbaudīt 600 zirgspēku un xDrive pilnpiedziņas priekšrocības, bēgot no policistiem videospēles digitālajās pilsētās. Īstais auto turpretī iznāks tikai 2018.gada pavasarī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu