Elektriskais Mercedes parāda «degunu»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Frankfurtes automobiļu izstādē nākamnedēļ cita starpā demonstrēs kompakta elektroauto konceptuālo versiju EQ A Concept, kuras tīzeris nupat publiskots globālajā tīmeklī.

Nekādu tehniska rakstura informāciju par auto Mercedes-Benz nesniedz. Taču dizaina jomā redzams, ka auto veidots pēc 2016.gadā prezentētā konceptauto Generation EQ līdzības, raksta Motor.ru.

Pērnā gada konceptauto bija apgādāts ar diviem elektromotoriem, kuri strādāja uz katras ass. To kopējā veiktspēja ir 408 ZS un 700 Nm.

Motoru darbināšanai kalpo 70 kilovatu litija jonu baterija, kas nodrošina 500 kilometru gaitas rezervi.

Jāpiebilst, ka Frankfurtē elektromobili prezentēs vēl viens Daimler AG uzņēmums - Smart. Tas būs supermini automobilis Vision EQ Fortwo, kam pie aizmugurējās ass ir elektromotors un tā darbināšanai tiek izmantota 30 kilovatu baterija. Vēl atšķirībā no šobrīd ielās sastopamajiem Smart šim auto nav nedz stūres, nedz pedāļu, jo par vadību gādā pilnīgi patstāvīgs piektā līmeņa autopilots.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu