LG Frankfurtē prezentē OLED aizmugurējos lukturus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) 2017. gada Frankfurtes autoizstādē, kas turpināsies līdz 24. septembrim, prezentē savas jaunākās automašīnu komponenšu tehnoloģijas, starp kurām būs LG pirmās OLED aizmugures lampas, ar kurām tiks aprīkoti lielāko Eiropas autobūves uzņēmumu automobiļi. LG arī iepazīstinās ar risinājumiem autonomās braukšanas koncepta automašīnām.

LG, izmatojot savu pieredzi OLED televizoru ražošanā, izstrādājis OLED auto aizmugures lampas. LG OLED aizmugures lampas ir līdz pat 85%-90% kompaktākas salīdzinājumā ar tradicionālajiem apgaismes moduļiem, jo tiem nav aizmugurējā apgaismojuma. Tās izstaro arī mazāk siltuma, kas nodrošina uzlabotu izturību un ilgmūžību, salīdzinot ar tradicionālajām lampām.

Foto: Publicitātes foto

Prezentēšanai LG ir sagatavojuši arī citus novatoriskus produktus, tostarp navigācijas sistēmas, informācijas un izklaides sistēmas un tādas ērtību uzlabojošas ierīces kā vadītāja atbalsta sistēmu (Advanced Driver Assistance Systems jeb ADAS) kameras, LCD instrumentu paneļus un elektriskos kompresorus.

2013.gadā izveidotā LG Vehicle Components ir LG visstraujāko izaugsmi piedzīvojošais bizness, un sagaidāms, ka tam būs nozīmīga loma uzņēmuma nākotnes izaugsmē. Šo izaugsmi lielā mērā veicinās sadarbība ar General Motors elektromobiļa Chevrolet Bolt EV izstrādē, kurā LG kopumā piegādā 11 komponentes un sistēmas, tostarp elektriskās piedziņas dzinējus, jaudas pārveidotāju moduļus, akumulatoru elementus un augstas jaudas sadales moduļus.

LG

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu