Mitsubishi Tokijā prezentēs elektrisko pilnpiedziņas e-Evolution Concept

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mitsubishi

45. Tokijas automobiļu izstādē Mitsubishi prezentēs konceptuālu auto e-Evolution, kurš iemieso kompānijas zināšanas elektropiedziņas un pilnpiedziņas apvidnieku būvēšanas jomās, kas papildinātas ar pēdējiem sasniegumiem mākslīgā intelekta jomā.

e-Evolution Concept kopumā ir uzstādīti trīs elektromotori, kuri nodrošina 4WD piedziņu. Priekšējās ass riteņu griešanai kalpo viens elektromotors, savukārt aizmugurē atrodas divi elektromotori, kas savukārt spēkratam nodrošina vilkmes vektorēšanas iespēju starp labās un kreisās puses riteni.

Mitsubishi e-Evolution Concept
Mitsubishi e-Evolution Concept Foto: Mitsubishi

Īpaši noderīga šāda sistēma ir dinamiskas braukšanas laikā, taču par ļaunu nenāks arī traucoties pa šoseju vai lavierējot pilsētas džungļos.

Konceptuālā auto smadzenes ir mākslīgā intelekta sistēma, kas papildina vadītāja spējas. Sistēmas bāze ir sensoru komplekss, kas spēj nolasīt apstākļus uz ceļa virsmas un situāciju satiksmē, kā arī vadītāja nodomus.

Sensoru iegūtā informācija tiek apstrādāta un auto pielāgots jebkāda prasmes līmeņa vadītājam, lai valdīt pār auto būtu droši un viegli. Braukšanas laikā gūtās sajūtas tādā veidā tiek paceltas jaunā līmenī.

Mitsubishi e-Evolution Concept
Mitsubishi e-Evolution Concept Foto: Mitsubishi

Mākslīgā intelekta sistēmai piemīt arī spēja ar balss komandu palīdzību vadītājam dot nepieciešamās norādes, lai viņš brauktu pareizāk, vēl labāk un ātrāk krātu vadīšanas pieredzi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu