Toyota sakrustojusi busiņu un apvidnieku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toyota

Kompānija Toyota prezentējusi konceptauto Tj Cruiser. Auto, kura nosaukums veidots no vārdu toolbox (instrumentu kaste) un joy (prieks) pirmajiem burtiem, atbilstoši Toyota dizaineru iecerei pārstāv jaunu autobūves žanru, jo apvieno busiņa ietilpību ar agresīvu apvidus auto dizainu.

Tj Cruiser ir 4300 milimetrus garš, 1775 mm plats un 1620 mm augsts, bet attālums starp spēkrata asīm ir 2750 milimetri.

Tādējādi krosvens ir krietni īsāks par RAV4, kura garums ir 4605 mm, un vairāk līdzinās tādiem auto kā Dacia Duster un Nissan Qashqai, kas gan arī ir nedaudz garāki.

Foto: Toyota

Tj Cruiser motora pārsegam, jumtam un spārniem ir īpašs pārklājums, kas attiecīgās virsbūves detaļas pasargā no skrāpējumiem un viegliem bojājumiem, raksta Motor.ru.

Automobiļa salonā ir četras sēdvietas. Vajadzības gadījumā aizmugurējos sēdekļus un priekšējā pasažiera sēdekli var pilnībā nolocīt, iegūstot līdzenu grīdu, uz kuras novietot līdz pat 3 metrus garus priekšmetus, piemēram, sērfošanas dēli.

Foto: Toyota

Konceptuālais auto ir konstruēts uz moduļveida platformas un ir apgādāts ar hibrīddzinēju, kā pamatā ir 2 litru benzīna motors. Kāda ir spēkstacijas veiktspēja, Toyota nenorāda, vien atzīmē, ka Tj Cruiser var būt gan ar pilnpiedziņu, gan priekšējo riteņu piedziņu.

Auto oficiālā pirmizrāde notiks oktobra beigās Tokijas automobiļu izstādē. Par to, cik reāla ir šāda vai līdzīga auto nonākšana sērijveida ražošanā, informācijas nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu