Visu laiku jaudīgākais BMW M3

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

BMW M3 drīzumā būs pieejams arī versijā CS, kas kļūs par jaudīgāko M3, kāds jelkad izbraucis no kompānijas ražotnes.

No standarta M3 jaunā modifikācija atšķirsies ar pazeminātu svaru un augstāku jaudu, kā arī labāku dinamiku. Zem M3 CS motora pārsega atrodas tas pats 3 litru sešu cilindru turbo motors, taču tā jauda pacelta līdz nebijušam līmenim.

Standarta versijā M3 attīsta 431 ZS, bet ar atsevišķi pasūtāmo Competition Package - 450 ZS, bet CS modeļa jaudas rādītājs jau ir 460 ZS. Sedanam uzstādītā dzinēja griezes moments vienlaicīgi paaugstināts no 550 līdz 600 ņūtonmetriem. Tos aizmugurējiem riteņiem novada septiņu pakāpju divsajūgu automāts. Manuālās transmisijas pasūtīšanas opcija šim modelim nav paredzēta.

M3 CS ir oglekļa šķiedras jumts, motora pārsegs, priekšējais spoilers, aerodinamiskais difuzors un spoilers uz bagāžnieka vāka. Automobiļa pašmasa, salīdzinot ar standarta M3, ir par 50 kilogramiem zemāka, tādēļ paātrinājumam līdz 100 kilometriem vajadzīgas tikai 3,9 sekundes. Standarta M3 sprints ilgst 4,3 sekundes. M3 CS maksimālais ātrums ir elektroniski ierobežots pie 280 km/h, jo auto jau rūpnīcā tiek pie citkārt opcionāli pasūtāmās M Driver’s Package.

Foto: BMW

Tāpat M3 CS jau rūpnīcā iegūst M3 Competition Package modeļiem paredzēto adaptīvo balstiekārtu, bet kontaktu ar zemi veido 265/35 R19 un 285/30 R20 izmēra Michelin Pilot Sport Cup 2 riepas.

BMW M3 CS paredzēts izgatavot tikai 1200 eksemplāros.

Foto: BMW
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu