Tesla elektriskais kravas auto iegūst aprises

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu autobūves kompānija Tesla Motors šobrīd ražo trīs modeļu saimes - Model S, Model X un Model 3. Piedāvājumu gan ir paredzēts paplašināt arī ar komerctransporta līdzekļiem.

Viens no tiem būs vilcējs. Par to liecina ielūgums uz Tesla Motors 16.novembrī organizēto pasākumu.

Kā raksta TechChrunch, pasākums notiks Tesla dizaina centrā Hotornā, Kalifornijas štatā, un tur beidzot

publiski pirmo reizi tiks parādīta elektriskā fūre, kas pagaidām slēpjas ēnā.

Vienīgais dizaina elements, kas novērtējams, spītējot tumsas aizsegam, ir priekšējie lukturi. Arī kabīnes formu var puslīdz novērtēt un visai droši apgalvot, ka tā veidota, galveno uzmanību atvēlot optimālām aerodinamiskajām īpašībām.

Nekādas tehniska rakstura informācijas par šo smago auto nav. Publiskajā telpā vien rotē ziņas, ka

gaitas rezerve šādam transportlīdzeklim būs 200 - 300 jūdzes jeb 320 - 480 km.

Kravnesība būs galvenais faktors, pēc kā tiks vērtēta fūres efektivitāte, tādēļ arī bateriju blokam būs jābūt pamatīgam. Augsta veiktspēja piedevām saskanēs ar Tesla dibinātāja Elona Maska izteikumiem, ka kravas auto vadāmība būs kā sporta mašīnai.

Par to, ka Tesla Motors izlaidīs elektrisku smago auto, Masks runāja jau šā gada pavasarī. Sākotnēji bija plānots, ka vilcēja prezentācija notiks jau 26.oktobrī, taču aizķeršanās ar Model 3 ražošanas sākumu prezentāciju lika pārcelt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu