Latvijā ieradies Tiguan ar divām sēdvietām bagāžniekā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Jaunais Tiguan Allspace ar standarta piecām sēdvietām, kuras iespējams papildināt ar vēl divām, ir Volkswagen jaunākais ģimenes apvidus automobilis.

Salīdzinot ar Tiguan standarta versiju, jaunajam Allspace ir par 109 mm garāka riteņu bāze un par 215 mm garāka virsbūve. Tādējādi automobilī ir vairāk vietas pasažieriem un bagāžai, kā arī plašākas funkcionālās iespējas.

Volkswagen modeļu klāstā Tiguan Allspace ierindojas starp iecienīto, «klasisko» Tiguan modeli un premium apvidnieku Touareg, kura jaunā versija iznāks 2018. gada vidū.

Tiguan Allspace bagāžas nodalījuma tilpums standarta konfigurācijā ir 760 litri,

bet ar nolaistiem sēdekļiem 1920 litri, tādēļ tā ir ļoti pievilcīga izvēle tiem autovadītājiem un ģimenēm, kurām vietas trūkuma dēļ līdz šim nācās izvēlēties minivenu.

Foto: Volkswagen

Līdzīgi kā «klasiskais» Tiguan, Allspace pieejams on-road jeb pilsētas un off-road jeb bezceļu versijā. Pasūtot Off-road versiju, var izvēlēties papildu «bezceļa komplektu», ko papildina dzinēja aizsardzība. «Bezceļa komplektā» automašīnas priekšpusē ir par septiņiem grādiem pacelts priekšējās pārkares leņķis.

Allspace interjera dizaina būtiskākā sastāvdaļa ir centrālā konsole, kas ir vērsta pret vadītāju. Tā tiek izmantota, lai intuitīvi darbotos ar plašo funkciju klāstu, kas ir pieejamas visos Tiguan Allspace.

Jaunā Tiguan Allspace standartaprīkojums ietver paplašinātas funkcijas. Pat Trendline pamatversijā ir tādas ekstras kā jumta reliņi (melnā krāsā), radio sistēma Composition Colour Media System ar iestrādātu tālruņa brīvroku sistēmu (tālrunis un USB saskarnes), daudzfunkciju stūre, izsmalcināti trapecveida elementi gaisa izkliedētājā un pielāgojams bagāžnieka dziļums. Comfortilne aprīkojuma līnijas (tai skaitā elektroniski plūdlīnijai atbilstoši sudraba jumta reliņi) un Highline (līdzīgs Comfortline, taču ar LED priekšējiem lukturiem un bezatslēgas aizslēgšanas un palaišanas sistēmu) ir vēl lielāks solis uz priekšu.

Tiguan Allspace jaudas diapazons ir no 150 ZS līdz 240 ZS un auto ir pieejams gan ar manuālo, gan automātisko DSG pārnesumu kārbu, kā arī priekšpiedziņu un 4Motion pilnpiedziņu.

Tiguan Allspace sākuma cena ir 25 923 eiro.

Foto: Volkswagen
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu