Kādi būs automobiļi nākotnē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kādi būs automobiļi nākotnē? Nu jau ir teju pilnībā skaidrs, ka tie būs 100% elektriski, tie arvien vairāk centīsies mums palīdzēt, paši mācēs noturēties savā braukšanas joslā, apstāties un pat darboties autopilota režīmā!

Šajā video - trīs Volkswagen radīti konceptautomobiļi, kurus jau tuvākajā nākotnē ieraudzīsim VW produkcijas klāstā. Volkswagen I.D. un I.D. Crozz ražošanu plānots uzsākt jau 2020 gadā. I.D. tiks aprīkots ar vienu elektromotoru, kurš tiks uzstādīts auto aizmugurē. Savukārt I.D. Crozz būs apgādāts ar diviem dzinējiem, kuru kopējā jauda būs 306 ZS, un ar vienu uzlādi tas spēs veikt 500 kilometrus.

2022.gadā ražošanā savukārt nonāks konceptuālā I.D. Buzz sērijveida versija jeb 21.gadsimta VW busiņš ar elektropiedziņu. Par tās specifikācijām vēl runāt nevar, taču konceptauto ir elektromotori pie abām asīm, kas kopā attīsta 369 ZS. Arī šim auto, proti, tā konceptuālajai versijai, ir paredzēta 500 km gaitas rezerve.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu