Brabus G klase ar speciāliem apaviem komplektā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Brabus

Dubaijas automobiļu izstādē bija aplūkojams Brabus svaigākais projekts - G klases īpašā versija, kas veidota sadarbībā ar amerikāņu apavu ražotāju Buscemi.

Brabus un Buscemi kopīgi veidotā G klase no citām apvidnieka modifikācijām atšķiras ar papildaprīkojumu. Proti, komplektā ar šo auto nāk speciāli brīvā laika apavi ar zelta apdares elementiem un trīs somu komplekts, ko Buscemi radījuši speciāli šim auto.

Apvidnieka dizaina autors ir apavu ražotāja vadītājs Džons Bušemi. Atbilstoši viņa iecerei šīs Brabus G klases virsbūve ir krāsota melnā krāsā un papildināta ar zelta krāsas elementiem. Identiska krāsu kombinācija atspoguļojas arī salonā, kur melnā ādas apdare nošūta sarkaniem diegiem. Dusmīgais apvidus auto pie zemes tikmēr turas ar 305/35 izmēra riepām, kas uzautas 23 collu diskiem.

Brabus 850 Buscemi par bāzi ņemts Mercedes-AMG G63. Auto ir apgādāts ar twin-turbo V8 motoru, kura darba tilpums palielināts no 5,5 līdz 6 litriem. Motors attīsta 850 ZS un 1450 Nm. Automobili, kam uzstādīta septiņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba, 100 km/h spēj sasniegt nieka 4 sekundēs un maksimāli attīsta 260 km/h, jo šajā brīdī nostrādā ātruma elektroniskais ierobežotājs.

Brabus 850 Buscemi cena noteikta 410 tūkstošu eiro apmērā.

Foto: Brabus
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu