ZeKurbulis video: aktrise Maija Doveika pie stūres ikdienā un kino

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā noskatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu ZeKurbulis. Šoreiz studijā viesojas Nacionālā teātra aktrise Maija Doveika, un tiks pārrunāti gaidītākie 2018. gada motociklu modeļi.

ZeKurbulis vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums uz sarunu ir aicinājuši aktrisi Maiju Doveiku, kura nesen devusies brīvdienu testa braucienā ar Nissan Qashqai. Maija kopā ar Paulu un Ilmāru izvērtēs tā dizainu un komplektāciju, kā arī, vai šis Latvijā tik iecienītais Nissan modelis uz ceļa attaisno savu popularitāti. ZeKurbulis vadītāji izjautās Maiju arī par auto vadīšanu filmās, soda kvītīm un viņas sapņu auto.

Tā kā novembris motociklu pasaulē ir svēts mēnesis, ZeKurbulis studijā tiks pārrunāti starptautiskajā moto izstādē EICMA 2018 redzētie interesantākie modeļi. Ilmārs un Pauls apspriedīs gan nākamā gada gaidītākos jaunumus, gan vienradžus un džokerus starp ražotāju piedāvātajiem spēkratiem.

Artūrs Virbulis šoreiz skatītājiem pastāstīs, kura ir Airtona Sennas mīļākā trase, kur pavisam nesen norisinājušies dramatiski autosporta notikumi. Tāpat arī ZeKurbulis komanda pārspriedīs, cik izmaksāja, iespējams, dārgākā avārija autosporta vēsture un par cik iespējams iegādāties lietotu F1 čempiona formulu.

ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu