Latvijā tirdzniecībā nonāk jaunā Mitsubishi Eclipse Cross

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mitsubishi

Debitējis 2017.gada Ženēvas automobiļu izstādē, jaunākais Mitsubishi krosovers Eclipse Cross nu ir nonācis līdz Latvijai.

Ražots Mitsubishi Motors rūpnīcā Japānas pilsētā Okazaki, jaunais Eclipse Cross papildina jau esošo Mitsubishi SUV līniju, kurā ietilpst ASX, Outlander un Outlander PHEV, norāda MML Imports pārstāve Aija Baltraite.

Modelim Eclipse, kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē «aptumsums», piemīt ass kupejas izskats ar muskuļotām formām un izteiksmīgām līnijām, un tas ievieš inovatīvus risinājumus strauji augošajā kompakto krosoveru segmentā. Tāpat Mitsubishi apgalvo, ka Eclipse Cross izceļas ar savā klasē plašāko vietu kājām.

Mitsubishi Motors jaunā Eclipse Cross SUV kupeja ir saņēmusi augsto 5 zvaigžņu drošības testu novērtējumu no Euro NCAP. Īpaši labu novērtējumu - 97% no maksimāli iegūstamajiem punktiem - auto guva testu kategorijā «pieaugušo braucēju aizsardzība».

Jauno Mitsubishi Eclipse Cross darbina pilnīgi jauns 1,5 litru benzīna turbomotors. Automobili iespējams komplektēt ar sešu pakāpju manuālo transmisiju (tad tam būs tikai priekšpiedziņa) vai bezpakāpju variatoru (CVT) kombinācijā ar priekšpiedziņu vai pilnpiedziņas sistēmu. Ar laiku motoru paletē tiks iekļauts arī 2,2 litru dīzeļdzinējs un to saskaņā ar Mitsubishi izplatīto informāciju paredzēts pasniegt kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Foto: Mitsubishi
Dzinējs1,5 litru turbo
Jauda163 ZS @ 5500 rpm
Griezes moments250 Nm @ 1800 – 4500 rpm
Garums4405 mm
Platums1805 mm
Augstums1685 mm
Transmisija/piedziņa6M / 2WD vai CVT / 2WD, 4WD

Mitsubishi Eclipse Cross bāzes modelis Latvijā maksās ap 25 tūkstošiem eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu