Tests: Ar jauno Toyota Land Cruiser pa tanku takām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tavs Auto

Leģendārais Toyota Land Cruiser atkal gatavs piedzīvojumiem. Savā jaunākajā paaudzē, saglabājis visas īstam purva bridējam nepieciešamās īpašības un tehnisko izturību, tas ir kļuvis modernāks un vizuāli iekārojamāks. TAVS AUTO TV ar šo auto devās testa braucienā Latvijas ceļos.

Pirmie iespaidi - šis auto ir necaursitams! Vecajā tanku ceļā tas jūtas tikpat komfortabli kā uz Barona ielas bruģa. Braucot pa šoseju kruīza režīmā (90 km/h), motors murrā ar 1350 apgr./min. Salonā valda miers un klusums. Ir jūtama auto masa, taču auto piekare lieliski tiek galā ar bedrēm un ceļa nelīdzenumiem, un, ja nu ceļā iebrauktās rises kļūst par dziļu, talkā nāks pneimopiekare, ar kuras palīdzību iespējams palielināt auto klīrensu.

Kā jau moderns auto, arī Land Cruiser ir piebāzts ar elektroniskām palīgierīcēm, kuras rūpēsies par braucēju drošību. Vienīgais, jāsaka, vismaz mūsu galvās, joslu asistents un Land Cruiser kopā «nelīmējas».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu