Pirmais Jaguar elektroauto gatavs sērijveida ražošanai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jaguar

Tikai gadu pēc I-PACE konceptautomobiļa pirmizrādes Losandželosas autošovā Jaguar ir atgriezies šajā pilsētā un šoreiz ar reālu pirmspārdošanas prototipu, lai reālos braukšanas apstākļos izmēģinātu šo elektroautomobili.

Pirmā elektriskā Jaguar modeļa iespējamās modifikācijas (kā arī cenas) tiks izziņotas jau 2018. gada martā, un vienlaicīgi ar šo paziņojumu tiks sākta arī I-PACE pārdošana.

Šobrīd I-PACE izstrāde ir pēdējā stadijā. Jaguar ir radījis aptuveni 200 I-PACE prototipus, kuri kopā ir veikuši 1,5 miljonus kilometrus dažādos braukšanas apstākļos. Interese par šo auto ir visnotaļ liela. Jaguar oficiālajā mājas lapā vairāki tūkstoši potenciālo klientu jau ir veikuši reģistrāciju, kā arī apstiprinājuši savu interesi par I-PACE, samaksājot par to rezervācijas depozītu.

Visbiežāk uzdotais jautājums, interesējoties par I-PACE, ir - kāds būs tā darbības rādiuss ar vienu akumulatoru uzlādi. Precīzus datus Jaguar vēl neatklāj, bet, kā zināms,

testu laikā Kalifornijā ar 80 procentu uzlādētu bateriju I-PACE spēja veikt vairāk nekā 320 km.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu