Kas sanāk, ja āmurs ir pareizajās rokās, jeb dārgākais mūsdienu automobilis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rolls-Royce

12,8 miljoni ASV dolāru (10,9 miljoni eiro) - šī ir summa, kuru kāds Rolls-Royce klients samaksājis par savu fantāziju realizēšanu īpaša auto veidolā.

Rolls-Royce Sweptail ir unikāls, vienā eksemplārā radīts auto, kurš tapis, par pamatu ņemot RR Phantom Coupe tehniku un klasisko 6,75 litru V12 dzinēju. Tā virsbūves

dizains tika izstrādāts, sadarbojoties ar tā pasūtītāju, un šis process kopumā esot aizņēmis četrus gadus.

Virsbūves paneļi, kuri bija nepieciešami šā auto izveidei, tika veidoti pēc sentēvu metodes, tātad ar āmuru un virsbūves meistaru specializētajiem instrumentiem. Arī salona apdare pilnībā ir roku darbs.

Divvietīgais Sweptail plašākai publikai tika prezentēts 2017.gada elitārajā auto stila un dizaina konkursā Villa D'Este Concorso un izpelnījās plašu publikas uzmanību, jo šis auto radīts Rolls-Royce rūpnīcā, nevis kādā no neskaitāmajiem tūninga vai auto dizaina ateljē.

Jau pirms kāda laika Rolls-Royce sāka jaunas programmas darbību, kuras nosaukums ir pavisam vienkāršs - Bespoke service jeb ekskluzīvs serviss, ar kura palīdzību arī tev (ar noteikumu, ja tev ir ļoti dziļas kabatas) ir iespēja

radīt un savā īpašumā iegūt unikālus, vienā eksemplārā radītus leģendārā britu zīmola spēkratus.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu