ZeKurbulis video: ķirurgs pie lidmašīnas stūres

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju aicina noskatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījuma ZeKurbulis epizodi. Šoreiz ZeKurbulis studijas viesi ir plastikas ķirurgs, kaislīgs pilots Jānis Zaržeckis un moto triāla čempions Andris Grīnfelds.

Plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis uz ZeKurbulis studiju ieradies ar īpašu «elektromobili», ko izmanto kā ikdienas pārvietošanās līdzekli. ZeKurbulis vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums ar Zaržecki pārrunās ķirurģijas, autobraukšanas un lidošanas saistību un labāko treniņu smadzenēm – klavierspēli. Jānis Zaržeckis pie pacientiem Londonā un Cīrihē ierodas ar savu lidmašīnu, jo piepildījis sapni kļūt par pilotu. Viņš nesen arī pieņēmis ZeKurbulis izaicinājumu izmēģināt jauno Nissan Navara modeli, kas, izrādās, ir patīkams pārsteigums gan uz ceļa, gan bezceļa apstākļos.

Otrs studijas viesis, pazīstamais moto triāla braucējs Andris Grīnfelds tikko atgriezies no Polijas, kur pirmo reizi startēja Eiropas kausa superenduro sacensībās. Andrim izdevies pārsteigt sevi un skatītājus, ieņemot otro vietu uz goda pjedestāla. ZeKurbulis komanda Andri izjautās par negantajiem ekstrēmā enduro šķēršļiem un sportista nākotnes plāniem šajā un citās disciplīnās.

Lai arī šī sezona trasēs ir klusa, autosporta aizkulisēs notikumu netrūkst. Artūrs Virbulis šoreiz ir sagatavojis stāstu par leģendārā Alfa Romeo atgriešanos F1 rindās. Vai Alfa Romeo atkal startēs autosportā un vai tā ir pozitīva zīme – to uzzināsim raidījumā. Tikmēr Aston Martin boss Endijs Palmers kaļ ar Lemānas sacīkstēm saistītus plānus. ZeKurbulis komanda pārrunās, vai tur gaidāma jauna superauto klase.

ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu