Toyota izrāda noslēpumainu sacīkšu auto prototipu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toyota

Toyota Gazoo Racing publiskojuši attēlu, kurā daļēji redzama sportiskā automobiļa GR Super Sport konceptuālā versija. Pilnā augumā un taustāmā formā noslēpumainais auto publikai pirmo reizi tiks parādīts automobiļu izstādē Tokijā 2018.gada 12.janvārī.

GR Super Sport Concept dizaina autori spēcīgu iedvesmu guvuši no pasaules izturības sacensību čempionātā (WEC) startējošajiem Toyota automobiļiem.

No tiem GR Super Sport Concept ir aizguvis arī virkni tehnoloģiju, tiesa, Toyota neatklāj, kādas šajā konceptauto būs sastopamas. Kompānijā vien norāda, kāds auto varētu tikt sagatavots 2018.gada Nirburgringas 24 stundu sacīkstēm.

2017.gada WEC sezona noslēdzās novembrī. Toyota rūpnīcas komanda tajā izcīnīja otro vietu.

Var piebilst, ka bez sporta auto konceptuālās versijas izstādē Toyota Gazoo Racing izrādīs arī Lemānas 24 stundu sacensību prototipu, rallija Yaris GRMN, kā arī uztūnētu Vitz, kam priekšā iebūvēts motors ar mehānisko kompresoru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu