Ieskats BMW X7 ražotnē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

BMW publicējuši attēlus no ražotnes Spartanburgā (ASV), kur top zīmola līdz šim lielākais apvidnieks X7. Bildēs redzams ražošanas process, kā arī jau samontētu auto fragmenti.

Sērijveida ražošana masveidā gan vēl nenotiek. Pagaidām BMW izgatavo pirmssērijas prototipus, kas tiks izmantoti modeļa homologācijā un palīdzēs veikt noslēdzošos testus dažādos klimatiskajos apstākļos.

Tāpat prototipiem ir izmēģinājuma trusīšu loma, pārbaudot, kā darbojas modernizētā ražošanas līnija Spartanburgas rūpnīcā. Jo tikai tad, kad visi testi būs absolvēti, kompānija sāks sērijveida mašīnu montāžu un laidīs auto tirgū. Tam provizoriski jānotiek 2018.gada otrajā pusē.

Prototips bez maskējuma pilnā augumā nav redzams, tomēr jau tagad redzams, ka tas ir ļoti līdzīgs konceptuālajam X7 iPerformance, ko BMW parādīja Frankfurtes auto šovā septembrī.

X7 prototips ir piecmetrīgs apvidnieks ar sešām sēdvietām un hibrīddzinēju. Tam ir priekšējie lukturi ar lāzergaismām, 12,3 collu ekrānu tradicionālā instrumentu paneļa vietā, atsevišķu multimediju sistēmu aizmugurējiem pasažieriem un 23 collu riteņiem.

Gaidāms, ka sērijveida X7 motoru klāstā būs sešu un astoņu cilindru iekšdedzes dzinēji, kas sastopami arī citos zīmola modeļos. Savukārt hibrīddzinēju X7 aizgūs no 7.sērijas, kurā tas attīsta 326 zirgspēkus. Iespējams, ka X7 iegūs arī V12 motoru, raksta Motor.ru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu