Pirmais Porsche elektroauto: trīs elektromotori un 680 zirgspēki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Porsche

Porsche pirmais elektriskais ielas sporta auto būs pieejams trijās pilnpiedziņas versijās, no kurām jaudīgākajai būs 680 zirgspēki. Par to, atsaucoties uz vārdā nenosauktiem informācijas avotiem, vēsta Automobile Magazine.

Atkarībā no tā, vai Porsche elektromobilim būs divi vai trīs motori, jaudas rādītājs būs 408, 544 vai 680 zirgspēki, vēsta Motor.ru.

Bez tā ar laiku esot paredzēts izlaist arī klasiskās piedziņas modeli ar 326 vai 435 zirgspēkiem. Porsche elektromobilim būs arī divu pakāpju transmisija, kā arī elektroniski bloķējams diferenciālis uz aizmugurējās ass.

Jaudīgākajā versijā, tas ir ar 680 zirgspēkiem un pilnpiedziņu, Porsche Mission E sērijveida versija spēšot līdz 60 jūdzēm jeb 96 kilometriem stundā paātrināties 3,5 sekundēs, bet gaitas rezerve ar pilnām baterijām būs nepilni 500 kilometri. Auto paredzēts apgādāt ar sistēmu, kas baterijas līdz 80% līmenim uzlādēs 20 minūtēs.

Iepriekš ziņots, ka Mission E sērijveida versija maksās apmēram tikpat, cik Panamera bāzes modelis. Latvijā šāds auto pieejams par aptuveni 92 tūkstošiem eiro.

Pārdošanā elektriskais Porsche nonāks 2019.gada nogalē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu