Detroitā debitējis Passat GT ar VR6 motoru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Detroitas automobiļu izstādē Volkswagen prezentējuši Passat modifikāciju GT, kas apgādāta ar 284 zirgspēku VR6 motoru. Auto tiks izlaists ierobežotā skaitā un no standarta Passat atšķirsies ar citādu eksterjera noformējumu un salonu. Kopumā mašīnai veikts vairāk nekā 20 redzamu izmaiņu.

Volkswagen Passat GT ir apgādāts ar 3,6 litru VR6 motoru, kura veiktspēja ir 284 ZS un 350 Nm. Dzinējs strādā pārī ar sešu pakāpju divu sajūgu transmisiju. Kādi ir šādi apgādāta auto dinamiskie rādītāji, pagaidām gan netiek atklāts.

Foto: Volkswagen

No standarta Passat jaunais GT modelis atšķiras ar LED priekšējiem lukturiem, kas jau iekļauti bāzes aprīkojumā, R-Line dizaina bamperiem, melnu jumtu un spoguļu korpusiem, 19 collu riteņiem divās krāsās, tonētiem aizmugurējiem lukturiem, sporta izplūdes sistēmu ar diviem cauruļu uzgaļiem, kā arī pazeminātu klīrensu.

Automobilim paredzēts arī bagātīgs aprīkojums. Piemēram, tam būs apsildāmi un astoņos virzienos elektriski regulējami priekšējie sēdekļi, divu zonu klimata kontrole, multimediju sistēma ar 6,3 collu skārienekrānu, Bluetooth datu pārraides atbalstu un balss vadību.

Foto: Volkswagen

Pārdošanā Savienotajās Valstīs Passat GT nonāks šā gada otrajā ceturksnī un modeļa bāzes cena būs 29 940 dolāru (24 550 eiro).

Līdz šim jaudīgākais Passat bija ar 2 litru dīzeļdzinēju, kurš attīsta 240 ZS un dod iespēju līdz 100 km/h paātrināties 6,1 sekundē. Jaudīgākais benzīnnieks savukārt bija 220 zirgspēku 2 litru turbo modelis ar paātrinājumu līdz 100 km/h 6,7 sekundēs.

Foto: Volkswagen
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu