Pieci interesanti japāņu prototipi, kuru aprises jau drīzumā redzēsim uz ielas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Šobrīd Detroitā norisinās Ziemeļamerikas Starptautiskais auto šovs, un tajā spožu prožektoru gaismā tiek atrādīti ne tikai jaunākie sērijveida auto, bet arī konceptautomobiļi, kas drīz par tādiem kļūs. Lūk, pieci interesanti japāņu prototipi, kuru aprises jau drīzumā redzēsim uz ielas.

Ar Xmotion concept Nissan liek saprast, ka arī sešvietīgiem automobiļiem turpmāk ir jāizskatās agresīvi sportiski. Q Inspiration turpretī demonstrē Infiniti jaunās paaudzes dizaina rokrakstu, kas apvienojumā ar VC-Turbo tehnoloģiju (dzinējs ar mainīgu kompresijas pakāpi) un autonomās auto vadīšanas iespējām apvienos sevī komfortu un sportisku eleganci.

Lexus LF-1 elegantās virsbūves līnijas komentārus neprasa, savukārt Acura RDX Protoype ir jaunākais no šā japāņu ražotāja apvidus automobiļiem, kurš pārdošanā nonāks jau šā gada nogalē.

10 pakāpju automātiskā ātrumkārba, jaudīgs 2.0 litru DOHC VTEC turbo motors un visu riteņu piedziņa ir tikai neliels ieskats šā auto tehniskajā vizītkartē.

Bet Honda Insight (šobrīd gan vēl prototipa stadijā) jau 2019.gadā papildinās elektrisko un hibrīdauto segmentu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu