Škoda Fabia iegūs svaigāku izskatu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Škoda

Viens no populārākajiem mazās klases automobiļiem, Škoda Fabia, ir nonācis līdz dzīves cikla pusei un attiecīgi gatavs modernizācijai.

Modernizācija nozīmē, ka automobilis nebūs pilnīgi jauns, taču tam būs atsvaidzināts izskats ar jauniem dizaina elementiem, kā arī jaunākās paaudzes tehnoloģiskie uzlabojumi.

Piemēram, priekšējās daļas dizainā paredzēts, ka spēcīgākas personības iespaidu radīs pilnie LED lukturi. Tāpat šim modelim pirmo reizi būs pieejami aizmugurējie LED lukturi, kā arī vairāki jauni Simply Clever filosofijas risinājumi. Starp esošajiem var minēt, piemēram, plastikāta mēlīti pie vējstikla, kur ērti aizspraust stāvvietas lietošanas biļeti, vai ledus skrāpi aiz degvielas tvertnes vāciņa.

Lielo debiju modernizētā Fabia piedzīvos 2018.gada martā Ženēvas automobiļu izstādē.

Škoda piebilst, ka Fabia ir būtiska loma modeļu klāstā. Kopš Fabia ieviešanas 1999. gadā visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 4 miljoni Fabia eksemplāru. Trešās paaudzes modelis līdz šim savukārt atradis mājas vairāk nekā 500 000 garāžu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu