Elektriskais Jaguar I-PACE tiks prezentēts Ženēvā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

1. martā pasaules oficiālo pirmizrādi piedzīvos Jaguar elektriskais krosovers I-PACE. Jaguar sola, ka šis automobilis apvienos sporta automašīnas veiktspēju, apvidus auto praktiskumu un iespēju bateriju līdz 80% atzīmei uzlādēt mazāk nekā 45 minūtēs*.

I-PACE ir ticis pakļauts smagiem apvidus un temperatūras testiem un ir pārvarējis pat arktiskus apstākļus Jaguar Land Rover aukstu laikapstākļu testēšanas kompleksā Arjeplogā, Zviedrijā, kur temperatūra nokritusi pat līdz -40 °C atzīmei.

«I-PACE izcelsies ne tikai ar ātru uzlādi, kas braucējiem ļaus netraucēti pārvietoties ikdienā, bet arī nodrošinās precīzu braukšanu uz dažādiem ceļa segumiem un pat ļoti smagos laikapstākļos. Kā mūsu PACE saimes pārstāvis šis automobilis nodrošinās vēl nebijušu elektriskā apvidus automobiļa veiktspēju,» tā Jaguar transportlīdzekļu līnijas direktors Īens Hobens [Ian Hoban].

Klienti varēs izmantot elektrisko pieslēgumu, lai uzlādētu automobiļa akumulatoru un sagatavotu salona temperatūru gaidāmajam braucienam. Automobiļa iepriekšēja sagatavošana braucienam garantē maksimālu nobraucamo attālumu, veiktspēju un komfortu neatkarīgi no tā, vai ārā ir ļoti auksts vai karsts. Uzlādes un iepriekšējās sagatavošanas laikus iespējams iestatīt integrētajā InControl sistēmā vai viedtālruņa lietotnē, un tas nav sarežģītāk par modinātājpulksteņa iestatīšanu.

Jaguar I-PACE interesentiem visā pasaulē tiks atklāts 2018. gada 1. martā, bet publisko debiju auto piedzīvos Ženēvas autoizstādē 2018. gada 6. martā.

*I-PACE būs iespējams uzlādēt no 0 līdz 80 procentiem mazāk nekā 45 minūtēs, izmantojot līdzstrāvas 100 kW lādētāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu