Škodai padomā izlaist savu mazo krosoveru. Koncepts tiks parādīts Ženēvā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Škoda

Ženēvas automobiļu izstādē Škoda prezentēs nākamā krosovera konceptuālo versiju Vision X.

Ražotājs saka, ka šis konceptauto iemieso tās vērtības, kas piemīt pārējiem diviem zīmola krosoveriem, taču ievieš tās jaunā automobiļu segmentā. Ar to domāta mazo krosoveru klase, kā pārstāvji, pēc Škoda domām, ir ideāli piemēroti aktīviem pilsētniekiem.

Foto: Škoda

Par konceptauto, kas tiks vests uz Ženēvu, var piebilst, ka

koši zaļā hibrīdauto virsbūvei piemīt precīzas un skaidras kontūras.

Kontrastējošais panorāmas stikla jumts, izteiksmīgās sliekšņu uzlikas, specifiska dizaina bamperi un visbeidzot arī 20 collu riteņi tam piešķirs pārliecinošu, spēcīgu un sportisku izskatu.

Konceptauto interjerā tikmēr izmantota fundamentāli cita Škoda dizaina valoda. Šeit būs priekšējais panelis ar brīvi stāvošu centrālo ekrānu, kas arī spēlē centrālo lomu dizainā. Caur to būs intuitīvi pieejamas izklaides funkcijas un tiešsaistes pakalpojumi.

Škoda norāda, ka Vision X ir čehu ražotāja vīzija par to, kādam jābūt modernam krosoveram.

Foto: Škoda
Krosoveri ir viens no Škoda attīstības stratēģijas stūrakmeņiem, taču ne galvenais.

Līdz 2025.gadam Škoda klāstā būs arī plug-in jeb no rozetes lādējami hibrīdi un pilnībā elektriski auto. Čehi uzskata, ka pēc septiņiem gadiem ceturtdaļa kompānijas pārdoto auto būs ar tieši tādu spēka agregātu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu