Ženēvas automobiļu izstādē debitēs jaunais Mazda6 universālis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mazda

2017.gada novembra beigās Losandželosā krita priekškars un dienas gaismu ieraudzīja jaunā Mazda6. Ženēvas automobiļu izstādē līdz ar citiem jaunumiem savukārt tiks prezentēts Mazda6 universālis.

88. Ženēvas starptautiskā auto izstāde publikai durvis vērs 8.martā, bet medijiem un industrijas pārstāvjiem - divas dienas agrāk. Tad arī notiks Mazda stendā izstādīto automobiļu un tehnoloģiju oficiālā prezentācija. Tā ietvers jaunā Mazda6 universāļa pasaules pirmizrādi, jaunā Mazda6 sedana Eiropas pirmizrādi, konceptautomobiļu Mazda Vision Coupe un Mazda Kai Concept prezentāciju, kā arī iespēju iepazīties ar Mazda kompresijas aizdedzes benzīna motoru SKYACTIV-X.

Foto: Mazda

Mazda6 jaunākā modernizācija ir līdz šim visaptverošākā. Modelim ir atsvaidzināts ārējais dizains, kā arī ievērojami pārveidots salons. Mazda speciālisti ir arī samazinājuši trokšņa, vibrācijas un raupjuma līmeni (NVH) un modelim paredzējuši plašāku i-ACTIVSENSE drošības funkciju klāstu, piemēram, 360° monitoru un inteliģento ātruma palīgsistēmu. Detalizēta informācija par jauno Mazda6 sekos.

Bez Mazda6 sedana un universāļa kompānijas stendā būs aplūkojams arī konceptauto Mazda Vision Coupe, kas pavisam nesen Parīzē saņēma balvu kā gada visskaistākais konceptauto, kā arī Kai Concept - kompakta hečbeka konceptuālā versija, kas demonstrē zīmola dizainā gaidāmās izmaiņas un arī jaunāko tehnoloģiju lietojumu. Tam arī uzstādīts SKYACTIV-X motors, kurš būs iepazīstams turpat Mazda stendā.

Mazda Vision Coupe
Mazda Vision Coupe Foto: Mazda
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu