Hyundai piedāvās mazo SUV ar elektromotoru un 470 km autonomiju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Patlaban auto industrijā un tirgū ir divas karstas tēmas - mazie krosoveri un elektroauto. Tās abas tagad apvienojis Dienvidkorejas zīmols Hyundai, kas Ženēvas auto šovā grasās prezentēt modeļa Kona elektrisko versiju.

2018.gada 27.februārī pirms oficiālās publiskās izrādīšanas Ženēvas auto šovā pasaulei tiks parādīts auto, kas stiprinās Hyundai kā ekonomisku, ekoloģisku un modernu auto ražotāja imidžu. Tas būs Kona Electric, kam vismaz sākotnēji tirgū nebūs analoga - tas, nonākot pārdošanā 2018.gada vasarā, būs vienīgais mazās klases SUV ar elektropiedziņu.

Hyundai izplatītā informācija liecina, ka Vispasaules harmonizētajā vieglo automobiļu testu procedūrā (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure jeb WLTP)

ar vienu uzlādes reizi veicamajam attālumam vajadzētu sasniegt 470 kilometrus.

Bez tā, ka Kona Electric solās būt gana praktisks, tam tiek piedēvētas arī aizraujošas dinamiskās un gaitas īpašības, kas elektromobiļiem ir raksturīgi, kā arī bagātīgs izklaides, vadītāja atbalsta un drošības sistēmu aprīkojums.

Var piebilst, ka šis nav pirmais videi draudzīgais Hyundai automobilis. Jau ilgāku laiku kompānija piedāvā ix35 ar degvielas šūnu elementiem, kuros elektrība tiek ražota, ūdeņradim reaģējot ar skābekli. Šobrīd tiek gatavots arī šā modeļa pēctecis Nexo. Tāpat kompānija piedāvā modeli IONIQ, kurš pieejams veselās trīs modifikācijās - kā tīrs elektroauto, tā arī hibrīda un plug-in hibrīda versijās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu