Rolls-Royce piedāvās saulrietu vērot, sēžot bagāžniekā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce pirmā apvidus automobiļa Cullinan izstrāde tuvojas noslēgumam, un ražotājs ir nolēmis pamazām atklāt dažas no šā modeļa unikālajām īpašībām.

Viena no tām ir cieši saistīta ar divvientulību un romantiku un atrodas bagāžniekā. Tie ir divi atlokāmi un uz aizmuguri vērsti sēdekļi, starp kuriem atrodas kokteiļgaldiņš.

Par Rolls-Royce Cullinan Viewing Suite nodēvētais trīs elementu kopums atlokās un saulrieta vērošanai paredzēto stāvokli ieņem, nospiežot vienu vienīgu podziņu. Dīvaini būtu, ja mašīnas saimniekam nāktos raustīt kloķus un sviras.

Bet ne jau tikai saulrietu varēs vērot ar augstas kvalitātes ādu apšūtajos krēsliņos. Rolls-Royce norāda, ka tikpat labi mašīnas pēcpusi varēs pavērst pret kādu sporta notikumu vai bērniem, kuri piedalās kādās skolas sacensībās.

«Jau dienā, kad nolēmām izlaist Cullinan, mēs koncentrējāmies uz patiesi autentiskas un greznas Rolls-Royce pieredzes sniegšanu mūsu klientiem,» komentē kompānijas izpilddirektors Torstens Millers Ētvēss. «Cullinan Viewing Suite skaistums, vieglums, ar kādu tā atlokās, detaļām pievērstā uzmanība un apdarē izmantotās ādas kvalitāte saplūst skaistā mēbelē, kas apliecina vēsturisko mantojumu un mūsu meistaru prasmi. Tā ir skaista mēbele. Patiesi, tā ir labākā sēdvieta.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu