Volkswagen ražos krosoveru ar nolaižamu jumtu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Nemaz tik ilgs laiks nav pagājis, kopš Volkswagen Rīgā prezentēja jauno krosoveru T-Roc, modeļa Tiguan mazo brālīti. T-Roc vēl tā īsti nav iedzinis saknes jauno automobiļu tirgū, taču koncerna vadībai jau ir nākamais jaunums padomā, un tas ir T-Roc ar salokāmu jumtu.

Volkswagen izplatītā informācija liecina, ka

T-Roc kabrioleta ražošana rūpnīcā Osnabrikā sāksies 2020.gada pirmajā pusē.

Ražošanas sākšanai nepieciešamās 80 miljonu eiro investīcijas kompānijas uzraudzības padome apstiprinājusi sēdē, kas notika aizvadītajā piektdienā, 23.februārī.

«Volkswagen kļūst par SUV zīmolu. T-Roc jau šodien ievieš jaunus standartus kompakto SUV segmentā. Ar T-Roc kabrioletu mēs šajā segmentā sāksim piedāvāt patiesi emocionālu šā modeļa versiju. Īpašs prieks par to, ka varēsim izmantot gadu desmitiem ilgo Osnabrikas rūpnīcas darbinieku pieredzi kabrioletu ražošanā. Tādējādi Osnabrikas rūpnīcai ir labas nākotnes izredzes,» sacījis Volkswagen valdes priekšsēdētājs Herberts Dīss.

Tieši SUV automobiļi šobrīd veicina Volkswagen izaugsmi. A 720 000 pārdotu eksemplāru Tiguan ierindojas starp desmit pasaulē vislabāk pārdotajiem automobiļiem, savukārt SUV kategorijā tam ir vieta TOP 3.

Volkswagen ir mērķis līdz 2020.gadam SUV klāstu globālā mērogā paplašināt līdz 20 modeļiem.

Tad apmēram 40% no pārdotajiem Volkswagen vajadzētu pārstāvēt SUV kategoriju.

Par rūpnīcai atvēlētajiem vairāk nekā 80 miljoniem eiro paredzēts modernizēt ražošanas tehnoloģijas, ka arī veikt uzlabojumus montāžas un loģistikas jomās. Paredzams, ka pēc tam, kad visi darbi būs pabeigti, Osnabrikas ražotne spēs izlaist līdz pat 20 000 T-Roc kabrioletu gadā.

Šobrīd Osnabrikas rūpnīcā ir 2300 darbinieki, kas 2017.gadā uz trim ražošanas līnijām samontēja vairāk nekā 76 tūkstošus Volkswagen Tiguan. Tāpat šai rūpnīcai daļēji ir uzticēta Škoda Fabia krāsošana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu