Latvijā ieradies jaunais Ford EcoSport

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars Tenis, TVNET

1. martā oficiālais Ford pārstāvis Latvijā Inchcape Motors Latvia iepazīstināja medijus ar jauno kompakto sporta apvidus klases auto Ford EcoSport.

Kompaktais sporta apvidus auto urbānajā vidē jūtas kā zivs ūdenī, turklāt ļauj vadītājam būt pamanāmam un oriģinālam, izmantojot personalizēšanas iespējas. Pirmo reizi auto ir pieejams arī versijā EcoSport ST-Line.

Pilsētnieciski stilīgais Ford EcoSport būs pieejams ar jaunu un uzlabotu 1,5 litru EcoBlue dīzeļmotoru, kas nodrošina 125 ZS jaudu. Auto aprīkots ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu. Ford EcoSport būs pirmais modelis, kurā apvienojumā ar EcoBlue dīzeļmotoru tiek piedāvāta arī inteliģentā visu riteņu piedziņa. Tiem, kas priekšroku dod benzīna motoriem, Ford EcoSport būs pieejams ar EcoBoost 1,0 litra 100 ZS, 125 ZS vai pat 140 ZS benzīna motoru, izvēloties sešpakāpju automātisko transmisiju vai sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Papildus virsbūves krāsu dažādībai un kombināciju iespējām EcoSport izskatu individualizē 17 un 18 collu vieglmetāla diski, kas tiek piedāvāti ar dažādu apdari, ieskaitot Magnetic Low Gloss, Shadow Silver, Flash Grey un High Gloss Black. Papildus tam būs iespēja izvēlēties pie bagāžnieka durvīm piestiprināmu rezerves riteni. Vēl viens būtisks fakts, runājot par Ford EcoSport, ir tā klīrenss, kas ir 19 centimetru benzīna motora modeļiem un 16 centimetru ar dīzeļdzinēju aprīkotajiem modeļiem.

Foto: Ingars Tenis, TVNET

Automobiļa priekšdaļas dizaina dominējošie elementi ir jauna un liela trapeces formas dekoratīvā aizsarguzlika un īpatnējas, stūrainas formas lukturi, kuros tagad iebūvēta augstas intensitātes gāzizlādes lampu sistēma un LED dienas gaismas. Pārveidots ir arī EcoSport aizmugurējais bampers un pakaļējie lukturi, lai automobilis iegūtu izteiksmīgāku izskatu.

Foto: Ingars Tenis, TVNET

Ford EcoSport ir SYNC 3 komunikācijas un izklaides sistēma, kas ir savienojama ar Apple CarPlay un Android Auto. SYNC 3 sistēma faktiski autovadītājam ļauj izmantot viedtālruņa sniegtās iespējas. Tādas populāras lietotnes kā Spotify un Waze automobilī Ford EcoSport kļūst par tā sastāvdaļu, kas nozīmē, ka, piemēram, nav nepieciešama atsevišķa navigācijas programma. Kā opcija ir pieejama B&O PLAY audiosistēma. Desmit skaļruņi, ieskaitot bagāžniekā iebūvēto pastiprinātāju, kā arī vidējo frekvenču skaļruni paneļa centrā, veido īpaši EcoSport pielāgotu audiosistēmu, un tās vadība tiek nodrošināta ar jaunāko digitālo signāla apstrādes pastiprinātāju, kas ļauj veikt precīzu izlīdzināšanu un skaņas miksēšanu, ieskaitot Surround Sound iestatījumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu