Trasē nofilmēts Ferrari, kurš brauc bez skaņas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Ferrari savā testu poligonā Fiorano trasē patlaban izmēģina modeļa 488 prototipu, kas pārvietojas pilnīgi bez skaņas. Apliecinājums tam ir YouTube kanālā PurePerformance ievietots video.

Detalizētas informācijas par izmēģināmo auto nav, taču prototipa virsbūve, lai arī maskēta, stipri līdzinās modelim Ferrari 488 GTB.

Iepriekš ne reizi vien ziņots, ka Ferrari plāno attīstīt modeļu saimi, kas būtu apgādāta ar hibrīddzinējiem.

Pie tam šajos spēka agregātos centrālais jaudas avots būtu V12 atmosfēriskais dzinējs, kā tas jau realizēts 963 ZS spēcīgajā LaFerrari.

Kā ziņots, Ferrari 488 GTB, kam līdzinās Fiorano manītais prototips, standartā tiek apgādāts ar 3,9 litru V8 turbomotoru. Jaudīgākajā 488 modifikācijā Pista šis dzinējs attīsta 720 ZS un 770 Nm.

Tāpat ziņots, ka Ferrari izpilddirektors gada sākumā sacīja, ka viņa kompānija izlaidīs elektrisku supermašīnu, lai konkurētu ar tādiem augstākās raudzes elektromobiļu zīmoliem kā Tesla.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu