Runā, ka... šogad iznāks Porsche Cayenne ar kupejveidīgu virsbūvi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Porsche

Porsche vadība šobrīd izskatot iespēju laist tirgū kupejveidīgu populārā apvidnieka Cayenne versiju. Atbilstoši vācu AutoBild informācijai, kompānijas bestsellera jaunā versija varētu tikt prezentēta jau šogad. Visticamāk rudenī Parīzes automobiļu izstādē.

Par automobili, kurš perspektīvā veidotu konkurenci tādiem automobiļiem kā BMW X6, Mercedes-Benz GLE Coupe un arī gaidāmajam Audi Q8, šobrīd nekas vēl nav zināms.

Kupejiskais Cayenne ar stipri nolaidenu jumtu provizoriski saņems tādas pašas motoru opcijas kā standarta modelis. Tas nozīmē - Cayenne Coupe būtu pieejams arī 4 litru V8 twin-turbo agregāts ar 550 zirgspēkiem.

Bez tā runā, ka Porsche plāno atdzīvināt modeli 928 - gran turismo automobili ar divām durvīm aktuālās Panamera stilā. 2022.gadā savukārt gaidāms, ka modeļu klāstā parādīsies elektrisks kompaktais krosovers Macan. Piedevām tas būšot pieejams trīs dažādās versijās - ar 217, 326 un 435 zirgspēkiem un līdz pat 500 km gaitas rezervi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu