Runā, ka... šis būšot visjaudīgākais Lamborghini

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.instagram.com/whitesse

Instagram lietotājs whitesse, kura garāžā ir arī vairāki superauto, tostarp Koenigsegg Agera RS un Bugatti Veyron, savā sociālajā vietnē ievietojis foto, kurā it kā esot atainots līdz šim jaudīgākais sērijveida Lamborghini - Aventador SVJ Roadster.

Neoficiālā informācija liecina, ka šis automobilis aizvien ir

apgādāts ar Lamborghini Aventador sastopamo 6,5 litru V12 atmosfērisko motoru, taču tā jauda vairs nav 700 vai 750, bet gan apaļi 800 zirgspēki,

ziņo Motor.ru.

Paredzams, ka, tāpat kā Lamborghini Huracan Performante, arī Aventador SVJ Roadster ir aktīvie aerodinamikas elementi, dzinēja modifikācijām pielāgotas izmaiņas transmisijā un vairāk oglekļa šķiedras konstrukcijā, lai samazinātu braucamā svaru.

Pēdējo reizi J burtu kāda modeļa apzīmējumā Lamborghini izmantoja 2012.gadā, kad pasaulei tika prezentēts unikālais 700 zirgspēku rodsters Aventador J.

Apzīmējums SVJ savukārt netiek izmantots pirmo reizi, jo pagājušā gadsimta septiņdesmitajos gados

Lamborghini uzbūvēja vismaz sešus FIA sacīkšu reglamentam atbilstošus Mirua SVJ.

Parastais Aventador SV tiek apgādāts ar 750 zirgspēku motoru un spēj 100 km/h sasniegt 2,5 sekundēs. Visjaudīgākais auto, ko uzbūvējusi Santagatas kompānija, patlaban ir Centenario. Tas attīsta 770 ZS.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu