Runā, ka... Volkswagen T-Roc būs arī 310 zirgspēku R versija

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Kompaktais Volkswagen krosovers T-Roc, kas īsā laikā iemantojis diezgan lielu popularitāti, jaudīgākajā versijā šobrīd attīsta 190 zirgspēkus.

Tomēr jau tuvākajā laikā 190 ZS modelis jaudīgākā T-Roc titulu nodos modelim R, kas prototipu veidolā jau manīts uz ceļiem Vācijā. Vizuāli karstais modelis daudz neatšķiras no pārējiem T-Roc. Tas ir tikai nedaudz zemāks, ar lielākiem riteņiem standarta komplektācijā un četrām izplūdes sistēmas caurulēm aizmugurē, ziņo AutoBild un piebilst, ka būtībā prototips ļoti līdzinās 2017.gada Frankfurtes automobiļu izstādē prezentētajam T-Roc R-Line.

Runājot par spēka agregātu, AutoBild ir pārliecināti, ka T-Roc R saņems tos pašus mezglus, kas uz priekšu dzen Golf R. Tas nozīmē, ka krosovers, visticamāk, iegūs 2 litru TSI motoru ar 310 zirgspēkiem un 380 Nm, kā arī 4MOTION pilnpiedziņu.

Kad karstākais no VW T-Roc nonāks pārdošanā, pagaidām var tikai minēt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu