Sākas Audi Q8 iepriekšpārdošana Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Ja ir vēlme, Latvijā iespējams pasūtīt Audi Q8, kurā vācieši apvienojuši kupejiska stila virsbūvi, māksliniecisku salonu un apvidus auto praktiskumu.

Q modeļu jaunā seja - Q8 - ir ar slīpu jumta līniju, kas noslēdzas ar viegli ieliektiem D jeb aizmugurējiem balstiem. Modelim ir atšķirīga astoņstūra dizaina priekšējā radiatora reste, bet vairākas detaļas auto dizainā norāda uz oriģinālo ur-quattro modeli. Proti, gluži kā oriģinālajam Audi quattro, aizmugurējās gaismas joslas pamatnē ir melna virsma.

Q8 ir 4,99 metrus garš, 2 metrus plats un 1,71 metru augsts krosovers. Salīdzinot ar Q7, tas ir platāks, īsāks un zemāks. Automobiļa klīrenss ir 254 milimetru, kas apvienojumā ar īsām virsbūves pārkarēm nozīmē plašas iespējas, nobraucot no ceļiem ar cietu segumu.

Ar 3 litru TDI (286 ZS) dīzeļdzinēju un daļējā hibrīda sistēmu aprīkota Audi Q8 sākumcena Latvijā Audi dīleru centros Moller Auto Rīga un Moller Auto Lidosta ir 70 500 eiro. Auto salonos jaunais Q8 nonāks augustā.

Foto: Audi
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu