Ferrari sagatavojis divus jaunumus Ženēvai (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ženēvas auto izstādē Ferrari prezentēs divus jaunus auto. Viens no tiem ir 599 GTB Fiorano ar Handling GT Evoluzione (HGTE) paketi, bet otrs ir jaunāko tehnoloģiju laboratorija uz četriem riteņiem - 599XX.

599XX konstrukcijā un aprīkojumā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, kas perspektīvā tiks ieviestas kā ielas automobiļos, tā arī F1 jomā. Daudzas no tehnoloģijām, kas sastopamas 599XX, līdz šim izmēģinātas tikai laboratorijas apstākļos un ir izstrādātas speciāli šim auto, kurš tiks piedāvāts tikai rūpīgi izvēlētiem Ferrari klientiem gluži tāpat kā savā laikā uz Enzo bāzes konstruētais FXX.

599XX ir īpaši konstruēts un aprīkots auto ar 2008.gada Ferrari F1 bolīdam identisku virsbūves sarkanās krāsas toni, turpretī 599 GTB ar HGTE paketi lielā mērā ir standarta modelis, tikai tam ir citādāks piekares un stūres iekārtas regulējums vēl dinamiskākai braukšanai. Priekšā zem motora pārsega joprojām atrodas 6 litru V12 dzinējs ar 620 zirgspēkiem.

Bez šiem diviem auto Ferrari stendā Ženēvā varēs apskatīt ielas modeļus Scuderia Spider 16M, 430 Scuderia, California un markas flagmani 612 Scaglietti, kurš tiks izstādīts īpašā ateljē, lai interesentiem demonstrētu neierobežotās automobiļa individualizēšanas iespējas.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu