Kia Motors sasniedz pārdošanas apjomu pieauguma rekordu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kia

Kia Motors ir viena no straujāk augošajām auto markām Eiropā un pasaulē, to kārtējo reizi pierāda 2012. gada pirmajos divos mēnešos sasniegtais 21,3% globālo pārdošanas apjomu pieaugums, salīdzinot ar iepriekšējo gadu. Eiropā, kur tiek izstrādāts Kia automobiļu dizains, pārdošanas apjomu pieaugums ir sasniedzis pat 30,6%.

Februārī vispārdotākais Kia automobilis ir bijis B segmenta (mazās klases) modelis Rio, kas tirdzniecībā Latvijā nonāca pagājušā gada novembrī un Kia Automobiles salonā martā ir pieejams par īpašu cenu. Šis automobilis pasaulē divu mēnešu laikā ir pārdots vairāk nekā 37 tūkstošos eksemplāru. Lieliskus tirdzniecības rezultātus ir uzrādījis arī jaunais D segmenta (vidējās klases) sedans Optima – vairāk nekā 18 tūkstoši pārdotu automašīnu. Šis revolucionārais Kia modelis tirdzniecībā Latvijā nonāks šā gada aprīlī.

Foto: Kia

Didzis Kalnietis, Kia Automobiles direktors: «Mums ir liels prieks vērot, ar kādu ātrumu attīstās Kia zīmols, un prieks par tā sasniegumiem Eiropā un pasaulē. Katrs nākamais modelis ir arvien drosmīgāks, interesantāks un izceļas ne tikai dizaina un kvalitātes jomā, bet pārsteidz arī komforta un uzticamības jomā. Atliek vien tuvāk iepazīties ar jauno Kia Rio un Kia Optimu, lai saprastu, ka pasaulē nekas nestāv uz vietas. To apstiprina arī auto eksperti un auto žurnālisti – palasot vietējos un starptautiskos medijus, rodas pacilājoša sajūta strādāt ar tik augsti novērtētiem produktiem. Ļoti patīkami, ka arī Latvijā pamazām auto pircēji sāk apjaust, ka Kia šobrīd ir viens no spēcīgākajiem konkurentiem un ka Kia mūsdienās nav tas, kas bija Kia pirms desmit gadiem.»

Foto: Kia

Tieši šobrīd Kia Motors Ženēvas motoršovā demonstrē jaunās paaudzes Kia cee'd, kas būs pirmais ar Kia jauno divsajūgu pārnesumkārbu pieejamais modelis. Paredzams, ka jaunais Kia cee'd kopā ar Rio un Optima jau tuvākajā laikā Kia ļaus sasniegt arvien jaunus un jaunus tirdzniecības rekordus.

Vairāk informācijas par Kia - Kia Automobiles mājas lapā www.kiaauto.lv.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu