Autovadītājs no Latvijas Īrijā sodīts par braukšanu bez apdrošināšanas (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īrijā par braukšanu bez apdrošināšanas un automašīnas apdrošināšanas un ceļa nodokļa uzlīmju viltošanu sodīts autovadītājs no Latvijas, vēsta laikraksts «Gorey Guardian».

29 gadus vecais Latvijas valstspiederīgais Ruslans Koleda tika aizturēts pagājušā gadā Eniskortijas pilsētā. Policija atklāja, ka viņa 1998.gadā reģistrētajai automašīnai logā bija ielīmētas viltotas ceļu nodokļa un apdrošināšanas uzlīmes. Transportlīdzeklis bija reģistrēts uz neeksistējošas personas vārda, bet apdrošināšanas kompānijas «AXA» polises numurs izdomāts.

Apsūdzētais apgalvo, ka automašīnu viņš nopircis tikai dažas dienas pirms aizturēšanas kopā ar visiem viltotajiem dokumentiem un uzlīmēm.

Tiesas process pret Koledu sākās janvārī, kad viņš Eniskorijas tiesā ieradās kopā ar draugu, kurš labāk prot angļu valodu, tomēr tiesnesis nolēma atlikt tiesas izskatīšanu un pieprasīja tulku.

Tagad tiesa Koledam piemērojusi 100 eiro (70 latu) naudas sodu par dokumentu viltošanu un 500 eiro (351 lata) sodu par braukšanu bez apdrošināšanas, kā arī viņam uz diviem gadiem aizliegts sēsties pie auto stūres.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu