Šomēnes Rīgā viesosies dzīvesstila rallija «Gumball 3000» dalībnieki (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 21.maijā Rīgā ieradīsies visā pasaulē plaši pazīstamā dzīvesstila rallija «Gumball 3000» dalībnieki.

Rallijs šogad svin 15 gadu jubileju un plašākai sabiedrībai tas pazīstams ar ekskluzīvām automašīnām, izsmalcinātām un neprātīgām ballītēm un pasaules līmeņa slavenībām, kuras ik gadu apvienojas un dodas septiņu dienu tūrē, mērojot 3000 jūdzes pa īpaši izvēlētu maršrutu, kurā šogad ietilpst arī Rīga, aģentūru LETA informēja SIA «Leopard» mārketinga vadītāja Kristīne Dombrovska.

Šogad «Gumball 3000» tūre vedīs pa Eiropu, un viens no tās galvenajiem pieturas punktiem būs arī Rīgā, tādējādi ļaujot rīdziniekiem un pilsētas viesiem klātienē iepazīt vairāk nekā 100 ekskluzīvas mašīnas un ievērojamus rallija dalībniekus, kuru vidū ir gan slavenības, gan monarhiju pārstāvji, gan miljonāri. Līdz šim rallijā piedalījušās tādas zvaigznes kā dīdžejs Deivids Guetta, reperis «Snoop Dogg», aktrise Derila Hanna un citi, bet šogad savu dalību ir apstiprinājusi televīzijas zvaigzne Deivids Haselhofs, dziedātāja un aktrise Eve, skeitbordists Tonijs Hauks, amerikāņu reperis «XZIBIT» un daudzi citi.

Rīgā varēs redzēt «Ferrari», «Lamborghini», «Rolls Royce», «Bently», «Jaguar», «Aston Martin», «Buggati Veyron», kā arī daudzas citas īpaši šim pasākumam pielāgotas mašīnas.

Oficiālie pasākuma izklaides sarīkojumi Rīgā notiks restorānā «Bibliotēka N° 1» un klubā «Coyote Fly».

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu