Ziņas par fotoradaru izvietošanu liek braukt disciplinētāk (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Pagājušajā nedēļā, kad policija paziņoja par fotoradaru izveidošanu, autovadītāji kļuvuši disciplinētāki. Tā par kārtības sargu novērojumiem intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja Valsts policijas Prevencijas pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

Policijas pārstāvis norādīja, ka autovadītāju disciplinētāka braukšana bija manāma pēc tam, kad medijos plaši izskanēja ziņa par pārvietojamo fotoradaru izvietošanu uz ceļiem.

Tai pašā laikā dažās dienās kopš radaru izvietošanas nav manāms pārkāpumu skaita pieaugums. Krapsis gan norādīja, ka pašlaik vēl nevar runāt par kādām tendencēm un pirmie secinājumi varētu būt pēc divām nedēļām.

Jau ziņots, ka maija beigās policija uz vairākiem valsts autoceļiem pēc ziemas sezonas atkal sāka izvietot pārvietojamos fotoradarus. Radari atradīsies uz ceļiem gan Rīgā un tās apkārtnē, gan citu Latvijas pilsētu apkārtnē.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu